Urządzenia i Akcesoria
Hot and sour pineapple pork with turmeric rice
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
Turmeric rice
-
water1150 g
-
ground turmeric1 tsp
-
curry powder1 tsp
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tsp
-
white rice200 g
Hot and sour pineapple pork
-
boneless skinless pork belly meat cut into pieces (2 cm) and partially frozen350 g
-
fresh red chillies trimmed and cut into halves2
-
garlic cloves (approx. 10 cloves)30 g
-
carrot cut into pieces100 g
-
oil20 g
-
lime juice40 g
-
fish sauce10 g
-
salt¼ tsp
-
soy sauce2 tsp
-
sugar10 g
-
plum tomatoes cut into halves50 g
-
fresh pineapple flesh cut into pieces (1 cm)150 g
-
lemon cut into thin slices, for garnishing1
-
fresh mint leaves for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
22.4 g
Kalorie
1985 kJ /
472 kcal
Tłuszcz
20.2 g
Błonnik
6.1 g
Węglowodany
46.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
San bei ji (three cup chicken)
35 min
Pork san choy bau
25 min
Chicken and cashews
55 min
Thai chilli chicken and basil
30 min
Ginger chicken and crunchy noodle salad
30 min
Mini pad Thai frittatas
40 min
Hong shao rou (braised pork belly)
1 godz. 15 min
Pork belly ramen
4 godz. 10 min
Chicken pad thai
55 min
Thai beef salad
1 godz. 20 min
Korean barbecue chicken with rice
45 min
Asian-style pork noodles
1 godz.