Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Turmeric rice
- 1150 g water
- 1 tsp ground turmeric
- 1 tsp curry powder
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 200 g white rice
Hot and sour pineapple pork
- 350 g boneless skinless pork belly, meat cut into pieces (2 cm) and partially frozen
- 2 fresh red chillies, trimmed and cut into halves
- 30 g garlic cloves (approx. 10 cloves)
- 100 g carrot, cut into pieces
- 20 g oil
- 40 g lime juice
- 10 g fish sauce
- ¼ tsp salt
- 2 tsp soy sauce
- 10 g sugar
- 50 g plum tomatoes, cut into halves
- 150 g fresh pineapple, flesh cut into pieces (1 cm)
- 1 lemon, cut into thin slices, for garnishing
- fresh mint leaves, for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1985 kJ / 472 kcal
- Białko
- 22.4 g
- Węglowodany
- 46.5 g
- Tłuszcz
- 20.2 g
- Błonnik
- 6.1 g
Alternatywne przepisy
Chicken and almond stir-fry
30min
Chicken and cashews
55min
Ginger chicken wings
40min
Chicken and sweet corn soup
30min
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1小时 15 分钟
Ginger chicken and crunchy noodle salad
30min
Chicken and mushroom lasagne
1小时 55 分钟
Pork san choy bau
25 dk
Hong Kong-style roast pork belly
10 Std.
Beef Burgundy
1 Std. 45 Min
Asparagus and mushroom stir-fry
10 min
Beef "Burgundy"
40min