Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Turmeric rice
- 1150 g water
- 1 tsp ground turmeric
- 1 tsp curry powder
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 200 g white rice
Hot and sour pineapple pork
- 350 g boneless skinless pork belly, meat cut into pieces (2 cm) and partially frozen
- 2 fresh red chillies, trimmed and cut into halves
- 30 g garlic cloves (approx. 10 cloves)
- 100 g carrot, cut into pieces
- 20 g oil
- 40 g lime juice
- 10 g fish sauce
- ¼ tsp salt
- 2 tsp soy sauce
- 10 g sugar
- 50 g plum tomatoes, cut into halves
- 150 g fresh pineapple, flesh cut into pieces (1 cm)
- 1 lemon, cut into thin slices, for garnishing
- fresh mint leaves, for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1985 kJ / 472 kcal
- Białko
- 22.4 g
- Węglowodany
- 46.5 g
- Tłuszcz
- 20.2 g
- Błonnik
- 6.1 g
Alternatywne przepisy
Hong shao rou (braised pork belly)
1h 15min
Thai red pork curry
35 min
Taiwanese sticky rice
1h 40 min
Pork ribs with black bean sauce
2 Std.
Sweet tamarind fish with mixed vegetables
40 min
Sweet and sour pork
40 min
Ginger chicken wings
40 min
Thai-style grilled pork skewers
7u. 25min
Sweet and sour meatballs with vegetables
50 Min
Pork with black bean sauce
30 min
One pot pasta with chorizo
35 min
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1h 15min