Urządzenia i Akcesoria
Rice crackers
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 55 min
36 portions
Składniki
Furikake seasoning
-
sesame seeds70 g
-
salt1 tsp
-
nori sheets each torn into approx. 10 pieces3
-
bonito flakes2 tbsp
Crackers
-
white rice130 g
-
cooked rice cooled (see Tips)40 g
-
vegetable oil40 g
-
tamari1 tsp
-
water70 g
Glaze
-
tamari2 tsp
-
mirin2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
86.1 mg
Białko
0.9 g
Kalorie
161.5 kJ /
38.4 kcal
Tłuszcz
2.2 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
3.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Coconut rice pudding with fresh mango
25 min
Jackfruit and mayo sandwich filling
5 min
Gluten free shortcrust pastry
1 godz. 40 min
Gluten free scones
30 min
Gluten free almond sweet shortcrust pastry
35 min
Better-for-you custard
15 min
Satay sauce
15 min
Iced puff pastry
40 min
Carrot poppy seed muffins
1 godz. 15 min
Crunchy rice crackers
1 godz. 50 min
Gluten free birthday sponge cake
1 godz. 10 min
Basic bread
1 godz. 35 min