Master stock chicken

Master stock chicken

4.1 7 ocen
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions

Składniki

Master stock
  • water
    1000 g
  • light soy sauce
    70 g
  • dark soy sauce
    20 g
  • Shaoxing wine
    20 g
  • salt
    ½ tsp
  • cinnamon quill
    ½
  • star anise
    1
  • fennel seeds
    1 tsp
  • whole cloves
    2
  • orange peel (4 x 3 cm), no white pith
    1 piece
Chicken
  • chicken winglets skin on
    800 g
  • rice wine vinegar
    150 g
  • molasses
    1 tbsp
  • Chinese five spice
    1 tbsp
Salad
  • carrots cut into thirds
    200 g
  • spring onions/shallots white parts only, cut into thirds
    4
  • radishes
    120 g
  • daikon peeled and cut into cubes (3 cm)
    200 g
  • fresh green chilli cut into halves and deseeded
    1
  • fresh red chilli cut into halves and deseeded
    1
  • fresh coriander leaves only
    1 bunch
  • rice wine vinegar
    40 g
  • light soy sauce
    20 g
  • lemon juice only
    ½
  • sesame oil
    1 tsp
  • ground white pepper
    ½ tsp
  • roasted unsalted peanuts
    50 g
  • sesame seeds
    1 tbsp

Wartości odżywcze na 1 portions

Kalorie 654.5 kcal / 2749 kJ
Białko 42 g
Tłuszcz 44.5 g
Węglowodany 17 g
Błonnik 8.2 g
Tłuszcz nasycony 12.5 g
Sód 1890.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...