Urządzenia i Akcesoria
Master stock chicken
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions
Składniki
Master stock
-
water1000 g
-
light soy sauce70 g
-
dark soy sauce20 g
-
Shaoxing wine20 g
-
salt½ tsp
-
cinnamon quill½
-
star anise1
-
fennel seeds1 tsp
-
whole cloves2
-
orange peel (4 x 3 cm), no white pith1 piece
Chicken
-
chicken winglets skin on800 g
-
rice wine vinegar150 g
-
molasses1 tbsp
-
Chinese five spice1 tbsp
Salad
-
carrots cut into thirds200 g
-
spring onions/shallots white parts only, cut into thirds4
-
radishes120 g
-
daikon peeled and cut into cubes (3 cm)200 g
-
fresh green chilli cut into halves and deseeded1
-
fresh red chilli cut into halves and deseeded1
-
fresh coriander leaves only1 bunch
-
rice wine vinegar40 g
-
light soy sauce20 g
-
lemon juice only½
-
sesame oil1 tsp
-
ground white pepper½ tsp
-
roasted unsalted peanuts50 g
-
sesame seeds1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
1890.8 mg
Białko
42 g
Kalorie
2749 kJ /
654.5 kcal
Tłuszcz
44.5 g
Błonnik
8.2 g
Tłuszcz nasycony
12.5 g
Węglowodany
17 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lamb korma
4 godz.
Asian-style fish fillets
30 min
Chocolate sauce
20 min
Steamed sticky rice with pork (Rice tube puddings)
2 godz. 30 min
Pork vindaloo
2 godz. 20 min
Goi muc (squid salad)
45 min
Beef madras
1 godz. 30 min
Dim sum 'Shao mai'
2 godz.
Layered lamb curry
1 godz.
Hong Kong-style roast pork belly
10 godz.
Bunny chow
45 min
Char siu bao pork buns
6 godz. 35 min