Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Master stock
- 1000 g water
- 70 g light soy sauce
- 20 g dark soy sauce
- 20 g Shaoxing wine
- ½ tsp salt
- ½ cinnamon quill
- 1 star anise
- 1 tsp fennel seeds
- 2 whole cloves
- 1 piece orange peel (4 x 3 cm), no white pith
Chicken
- 800 g chicken winglets, skin on
- 150 g rice wine vinegar
- 1 tbsp molasses
- 1 tbsp Chinese five spice
Salad
- 200 g carrots, cut into thirds
- 4 spring onions/shallots, white parts only, cut into thirds
- 120 g radishes
- 200 g daikon, peeled and cut into cubes (3 cm)
- 1 fresh green chilli, cut into halves and deseeded
- 1 fresh red chilli, cut into halves and deseeded
- 1 bunch fresh coriander, leaves only
- 40 g rice wine vinegar
- 20 g light soy sauce
- ½ lemon, juice only
- 1 tsp sesame oil
- ½ tsp ground white pepper
- 50 g roasted unsalted peanuts
- 1 tbsp sesame seeds
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 2749 kJ / 654.5 kcal
- Białko
- 42 g
- Węglowodany
- 17 g
- Tłuszcz
- 44.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 12.5 g
- Błonnik
- 8.2 g
- Sód
- 1890.8 mg
Alternatywne przepisy
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2h
Chilli lime sauce
5min
Pad Thai noodles with prawns
30 min
Rice cake with sweet azuki bean paste
8h 30min
Steamed sticky rice with pork (Rice tube puddings)
2h 30min
Hot and sour prawn soup
45 min
Bot chien (rice flour cake) with pickled vegetables
26h 50min
Pork and prawn dumplings
55 min
Sous vide salmon with avocado cream (TM5)
1h 5min
Hot and sour soup
55 min
Thai-style fish cakes
30 min
Miso soup
30 min