Urządzenia i Akcesoria
Hong Kong-style roast pork belly
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 10 godz.
4 portions
Składniki
Five-spice powder
-
Sichuan peppercorns2 tsp
-
star anise3
-
fennel seeds2 tsp
-
cinnamon quills2
-
whole cloves6
Roast pork belly
-
caster sugar1 tbsp
-
salt2 tsp
-
boneless pork belly, rind on1000 - 1500 g
-
sea salt flakes2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
3510.8 mg
Białko
75.1 g
Kalorie
3668.1 kJ /
873.4 kcal
Tłuszcz
61.8 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
22.9 g
Węglowodany
6.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Yum Cha
9 Przepisów
Australia i Nowa Zelandia
Australia i Nowa Zelandia
Może spodoba Ci się również...
Malay-style coconut chicken (MEATER+®)
25 godz. 40 min
San bei ji (three cup chicken)
35 min
Berry marshmallow slice
2 godz. 30 min
Thai beef salad with noodles
1 godz.
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM5)
4 godz. 20 min
XO sauce
1 godz. 50 min
Hong shao rou (braised pork belly)
1 godz. 15 min
Taiwanese sticky rice
1 godz. 40 min
Sichuan pepper and chilli salt squid
30 min
Pork ribs with black bean sauce
2 godz.
Com ga rau thom (chicken with rice and mint)
1 godz.
Wonton soup
1 godz.