Urządzenia i Akcesoria
Banh mi (Vietnamese sandwich)
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 4 godz. 35 min
4 portions
Składniki
Marinated pork
-
boneless pork shoulder cut into slices (approx. 1 cm thick)300 g
-
sugar60 g
-
fish sauce2 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
eschalots2
-
garlic clove1
-
sesame oil1 tsp
-
soy sauce1 tbsp
-
fresh lemongrass white part only, crushed and cut into pieces (approx. 3 cm)1 stalk
-
water500 g
-
vegetable oil for frying
Pickled carrot
-
white wine vinegar100 g
-
sugar70 g
-
salt½ tsp
-
carrot peeled into ribbons1
Chicken liver pâté
-
garlic clove1
-
brown onion (approx. 60 g)½
-
salted butter40 g
-
chicken livers washed, trimmed and cut into pieces (approx. 4 cm)250 g
-
fish sauce2 tsp
-
brandy1 tbsp
-
ground black pepper2 pinches
-
pouring (whipping) cream30 g
Assembly
-
baguette (see Tips)1
-
mayonnaise (see Tips)50 g
-
pickled jalapeño chillies10 slices
-
cucumber cut into thin slices¼
-
fresh coriander leaves to serve4 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1795 mg
Białko
34.3 g
Kalorie
3150.3 kJ /
750.1 kcal
Tłuszcz
34.7 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
11.5 g
Węglowodany
70.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chilli lime sauce
5 min
Wonton soup
1 godz.
Wonton soup (pork)
45 min
Kung Pao chicken
1 godz. 30 min
Barbecued beef with ssamjang sauce
2 godz. 25 min
Prawn wontons
2 godz.
Teriyaki salmon bao
1 godz. 50 min
Prawn balls with pickled vegetables
1 godz. 15 min
Dan dan mian (dandan noodles)
1 godz. 10 min
Soup dumplings (xiao long bao)
26 godz. 50 min
Asian nachos
40 min
Thai-style grilled pork skewers
7 godz. 25 min