Urządzenia i Akcesoria
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
2 portions
Składniki
Barbecue butter
-
garlic clove1
-
fresh rosemary leaves½ tsp
-
eschalot20 g
-
sun-dried tomatoes in oil, drained20 g
-
salt to season1 pinch
-
ground black pepper to season1 pinch
-
unsalted butter softened and cut into pieces50 g
-
liquid smoke seasoning (see Tips)½ tsp
Pork fillet wrapped in prosciutto
-
water plus extra to submerge bag1850 g
-
freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)30 g
-
prosciutto100 g
-
pork fillet250 - 300 g
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
basil pesto (see Tips)70 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2348.6 mg
Białko
54.5 g
Kalorie
2962.6 kJ /
705.4 kcal
Tłuszcz
50.9 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
20.5 g
Węglowodany
6.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1 godz. 5 min
Bourbon pork ribs
5 godz. 50 min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7 godz. 25 min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 godz. 20 min
Barbecued pork ribs
26 godz. 15 min
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35 min
Pork tenderloin with mustard sauce
30 min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1 godz. 5 min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45 min
Peking-Style Duck Pancakes
11 godz. 25 min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1 godz. 40 min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1 godz. 20 min