Wersje kompatybilne
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Barbecue butter
- 1 garlic clove
- ½ tsp fresh rosemary leaves
- 20 g eschalot
- 20 g sun-dried tomatoes in oil, drained
- 1 pinch salt, to season
- 1 pinch ground black pepper, to season
- 50 g unsalted butter, softened and cut into pieces
- ½ tsp liquid smoke seasoning (see Tips)
Pork fillet wrapped in prosciutto
- 1850 g water, plus extra to submerge bag
- 30 g freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)
- 100 g prosciutto
- 250 - 300 g pork fillet
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 70 g basil pesto (see Tips)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2962.6 kJ / 705.4 kcal
- Białko
- 54.5 g
- Węglowodany
- 6.6 g
- Tłuszcz
- 50.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 20.5 g
- Błonnik
- 4.1 g
- Sód
- 2348.6 mg
Alternatywne przepisy
Seared steak and rocket salad
20 Min
Barbecued pork ribs
26h 15min
Flank steak with horseradish cream sauce
4h 20min
Five spice chicken with asparagus and pea salad
2h 10min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2 Std. 20 Min
Pork in green pepper and cognac sauce
50min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 Std. 20 Min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7h 25 min
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15min
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3h 15min
Bourbon pork ribs
5 Std. 50 Min