Wersje kompatybilne
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Barbecue butter
- 1 garlic clove
- ½ tsp fresh rosemary leaves
- 20 g eschalot
- 20 g sun-dried tomatoes in oil, drained
- 1 pinch salt, to season
- 1 pinch ground black pepper, to season
- 50 g unsalted butter, softened and cut into pieces
- ½ tsp liquid smoke seasoning (see Tips)
Pork fillet wrapped in prosciutto
- 1850 g water, plus extra to submerge bag
- 30 g freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)
- 100 g prosciutto
- 250 - 300 g pork fillet
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 70 g basil pesto (see Tips)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2962.6 kJ / 705.4 kcal
- Białko
- 54.5 g
- Węglowodany
- 6.6 g
- Tłuszcz
- 50.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 20.5 g
- Błonnik
- 4.1 g
- Sód
- 2348.6 mg
Alternatywne przepisy
Beef cheek Bourguignon
5 godz. 25 min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2 Std. 20 Min
LCHF chicken Kyivs
40 Min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2 Std. 20 Min
Pork in green pepper and cognac sauce
50 Min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 Std. 20 Min
Rare beef steak with herb garlic butter
2 godz. 15 min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7h 25 min
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3 godz. 15 min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1h 15min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2 Std. 20 Min
Chinese five spice beef cheeks
4h 25 min