Urządzenia i Akcesoria
Cauliflower hummus with green vegetables
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
cauliflower florets900 g
-
garlic cloves unpeeled6
-
extra virgin olive oil to drizzle
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
-
water500 g
-
fresh green beans trimmed300 g
-
broccolini trimmed2 bunches
-
asparagus trimmed2 bunches
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
paprika¼ tsp
-
tahini50 g
-
lemon juice50 g
-
ice cubes5
-
flaked almonds toasted, to garnish
-
pomegranate arils to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
130.3 mg
Białko
12.6 g
Kalorie
801.3 kJ /
191.5 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
11.9 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Węglowodany
30.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10 min
Tuscan bean soup
40 min
Hearty minestrone with herb gremolata
40 min
Crunchy salad with green Goddess dressing (Diabetes, Thermomix cutter)
20 min
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, using modes)
10 min
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1 godz.
Hazelnut and herb stuffed cauliflower
55 min
Spiced Moroccan lentil soup
40 min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30 min
Spicy prawn salad (Brett McGregor)
30 min
Warm satay bowl
1 godz. 10 min
Warm broccoli salad with rocket pesto
30 min