Urządzenia i Akcesoria
Cauliflower hummus with green vegetables
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
cauliflower florets900 g
-
garlic cloves unpeeled6
-
extra virgin olive oil to drizzle
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
-
water500 g
-
fresh green beans trimmed300 g
-
broccolini trimmed2 bunches
-
asparagus trimmed2 bunches
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
paprika¼ tsp
-
tahini50 g
-
lemon juice50 g
-
ice cubes5
-
flaked almonds toasted, to garnish
-
pomegranate arils to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
130.3 mg
Białko
12.6 g
Kalorie
801.3 kJ /
191.5 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
11.9 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Węglowodany
30.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom and kale risotto
55 min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter, using modes)
15 min
Mushroom brown rice risotto (Diabetes)
1 godz. 15 min
Loaded chickpea masala with spelt chapatis (Diabetes)
40 min
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter)
30 min
Gwinganna mushroom pâté
20 min
Brussels sprouts pasta with hazelnut dressing
30 min
Ancho chilli bean bowl
1 godz.
Greek cabbage salad
5 min
Fish with herb tahini sauce & quinoa cauli tabbouleh
35 min
Kale, sprouts and red cabbage salad
4 godz. 35 min
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1 godz.