Urządzenia i Akcesoria
Cauliflower hummus with green vegetables
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
cauliflower florets900 g
-
garlic cloves unpeeled6
-
extra virgin olive oil to drizzle
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
-
water500 g
-
fresh green beans trimmed300 g
-
broccolini trimmed2 bunches
-
asparagus trimmed2 bunches
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
paprika¼ tsp
-
tahini50 g
-
lemon juice50 g
-
ice cubes5
-
flaked almonds toasted, to garnish
-
pomegranate arils to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
130.3 mg
Białko
12.6 g
Kalorie
801.3 kJ /
191.5 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
11.9 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Węglowodany
30.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tex-mex salmon burrito bowl (Diabetes)
35 min
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25 min
Salmon freekeh "nasi goreng" (Diabetes)
55 min
Green bread and mushrooms (Diabetes)
45 min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 godz.
Gwinganna biryani
25 godz. 20 min
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1 godz.
Bean ratatouille with halloumi
30 min
Thai pork with green mango salad (Diabetes)
45 min
Sichuan zucchini and eggplant
1 godz. 15 min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20 min
Community fave brown rice salad
55 min