
Urządzenia i Akcesoria
Cauliflower hummus with green vegetables
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
cauliflower florets900 g
-
garlic cloves unpeeled6
-
extra virgin olive oil to drizzle
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
-
water500 g
-
fresh green beans trimmed300 g
-
broccolini trimmed2 bunches
-
asparagus trimmed2 bunches
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
paprika¼ tsp
-
tahini50 g
-
lemon juice50 g
-
ice cubes5
-
flaked almonds toasted, to garnish
-
pomegranate arils to garnish
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
191.5 kcal /
801.3 kJ
Białko
12.6 g
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
30.4 g
Błonnik
11.9 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Sód
130.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter)
35 min
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter, TM6)
35 min
Pan-fried Brussels sprouts with tonnato sauce
25 min
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter, TM6)
30 min
Capsicum chicken and summer squash (Diabetes)
40 min
Korean pickled potato salad
25 godz. 10 min
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1 godz.
Minestrone
40 min
Tuna nicoise salad (gut health)
1 godz. 15 min
Fish with herb tahini sauce & quinoa cauli tabbouleh
35 min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 min
Cauliflower soup with bacon dust
35 min