Urządzenia i Akcesoria
Carrot, feta and mint salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
fresh mint leaves torn or cut into pieces7 sprigs
-
lemon juice40 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
ground cumin2 tsp
-
paprika2 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
water500 g
-
Dutch carrots (approx. 3 bunches), peeled and tops trimmed700 g
-
feta cheese crumbled, for garnishing (see Tips)200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
759 mg
Białko
6.5 g
Kalorie
1076.8 kJ /
256.3 kcal
Tłuszcz
19.2 g
Błonnik
7.6 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
11.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Melanzane parmigiana
2 godz. 5 min
Risoni salad with artichoke and feta
25 min
Superfood salmon salad
1 godz. 5 min
Mediterranean vegetable bake
50 min
Sumac beef with olive and parsley smashed potatoes
2 godz. 30 min
Dukkah eggs with asparagus and feta
30 min
Raw cauliflower tabouli
30 min
Pumpkin and antipasto risoni salad
35 min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1 godz. 10 min
Prosciutto and sun-dried tomato muffins
40 min
Ricotta and pistachio cheesecake
10 min
Steamed greens with lemon feta
20 min