Urządzenia i Akcesoria
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (2-3 cm)140 g
-
smoked cheese (e.g. smoked scamorza, smoked Edam cheese), cut into pieces (4-5 cm)200 g
Filling
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing20 g
-
300 g jarred marinated artichoke heartsfresh artichoke hearts300 g
-
white wine100 g
-
ricotta100 g
-
eggs2
-
salt1 tsp
-
fresh ground black pepper2 pinches
-
cannelloni shells (approx. 180 g)16
Tomato sauce
-
celery stalk cut into pieces40 g
-
brown onion30 g
-
carrot cut into pieces40 g
-
garlic clove1
-
400 g ripe tomatoescanned tomatoes400 g
-
water200 g
-
sugar1 pinch
-
salt1 tsp
-
fresh ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
39 g
Kalorie
2997 kJ /
715 kcal
Tłuszcz
39 g
Błonnik
12.2 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Melanzane parmigiana
2 godz. 5 min
Mushroom croustade
1 godz. 35 min
Gnocchi
1 godz. 40 min
Mushroom stroganoff
20 min
Fish fillets with fresh corn polenta
1 godz. 5 min
Artichoke and bean ragout
1 godz. 30 min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1 godz. 25 min
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
1 godz. 15 min
Gruyère salmon patties with salad
1 godz. 20 min
Quick veggie pasta salad
30 min
Stuffed zucchini
1 godz. 5 min
Asparagus risotto
40 min