Urządzenia i Akcesoria
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (2-3 cm)140 g
-
smoked cheese (e.g. smoked scamorza, smoked Edam cheese), cut into pieces (4-5 cm)200 g
Filling
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing20 g
-
300 g jarred marinated artichoke heartsfresh artichoke hearts300 g
-
white wine100 g
-
ricotta100 g
-
eggs2
-
salt1 tsp
-
fresh ground black pepper2 pinches
-
cannelloni shells (approx. 180 g)16
Tomato sauce
-
celery stalk cut into pieces40 g
-
brown onion30 g
-
carrot cut into pieces40 g
-
garlic clove1
-
400 g ripe tomatoescanned tomatoes400 g
-
water200 g
-
sugar1 pinch
-
salt1 tsp
-
fresh ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
39 g
Kalorie
2997 kJ /
715 kcal
Tłuszcz
39 g
Błonnik
12.2 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pasta alla puttanesca
35 Min
Lemon and raspberry trifle with blueberry sorbet
26 Std. 35 Min
Crab and ginger tart with chilli dressing
1 Std. 30 Min
Roast beef and mushroom pizza
1 Std. 40 Min
Creamy cauliflower and blue cheese pasta
40 Min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 Std. 35 Min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1 Std. 15 Min
Ham and zucchini quiche
1 Std. 45 Min
Mediterranean carrot fritters
1 Std.
Beetroot, feta and spinach quiche
1 Std. 40 Min
Pumpkin tart
2 Std. 15 Min
Creamy capsicum and zucchini soup
40 Min