Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
TM5 TM6

Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce

4.3 (11 ocen)

Składniki

  • 140 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (2-3 cm)
  • 200 g smoked cheese (e.g. smoked scamorza, smoked Edam cheese), cut into pieces (4-5 cm)

Filling

  • 1 garlic clove
  • 20 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
  • 300 g fresh artichoke hearts
    lub 300 g jarred artichoke hearts, drained
  • 100 g white wine
  • 100 g ricotta cheese
  • 2 eggs
  • 1 tsp salt
  • 2 pinches freshly ground black pepper
  • 16 cannelloni shells (approx. 180 g)

Tomato sauce

  • 40 g celery stalk, cut into pieces
  • 30 g brown onion
  • 40 g carrot, cut into pieces
  • 1 garlic clove
  • 400 g canned tomatoes
    lub 400 g ripe tomatoes, cut into pieces (3-4 cm)
  • 200 g water
  • 1 pinch sugar
  • 1 tsp salt
  • 1 pinch freshly ground black pepper

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2997 kJ / 715 kcal
Białko
39 g
Węglowodany
40 g
Tłuszcz
39 g
Błonnik
12.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy