Urządzenia i Akcesoria
Chilli chutney quesadillas
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
Chilli chutney
-
brown onion cut into eighths, layers separated500 g
-
apple peeled, cored and cut into eighths1
-
red capsicum deseeded and cut into thin strips (1 cm)1
-
brown sugar2 tbsp
-
unsalted butter cut into pieces (1-2 cm)40 g
-
sea salt¼ tsp
-
balsamic vinegar2 tbsp
-
dried chilli flakes1 tsp
Quesadilla
-
multigrain tortillas8
-
Swiss cheese16 slices
-
fresh baby spinach leaves50 - 80 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2089.1 mg
Białko
39.2 g
Kalorie
3977.3 kJ /
947 kcal
Tłuszcz
45.7 g
Błonnik
10.2 g
Tłuszcz nasycony
27.6 g
Węglowodany
90 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Broccoli, chilli and pine nut spaghetti
40 min
Black bean enchiladas
1 godz. 20 min
Chipotle bean and corn salad
40 min
Super green pasta (Darren Robertson)
30 min
Buddha bowl with lentil falafel and pomegranate
24 godz. 50 min
Tofu and veg bowl with sweet and sour sauce
1 godz. 50 min
Rendang curry
30 min
Pad see ew
30 min
Satay noodle salad
35 min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1 godz. 15 min
Soba noodle mee goreng
40 min
Nachos with beans and cashew sour cream
50 min