
Urządzenia i Akcesoria
Chilli chutney quesadillas
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
Chilli chutney
-
brown onion cut into eighths, layers separated500 g
-
apple peeled, cored and cut into eighths1
-
red capsicum deseeded and cut into thin strips (1 cm)1
-
brown sugar2 tbsp
-
unsalted butter cut into pieces (1-2 cm)40 g
-
sea salt¼ tsp
-
balsamic vinegar2 tbsp
-
dried chilli flakes1 tsp
Quesadilla
-
multigrain tortillas8
-
Swiss cheese16 slices
-
fresh baby spinach leaves50 - 80 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
947 kcal /
3977.3 kJ
Białko
39.2 g
Tłuszcz
45.7 g
Węglowodany
90 g
Błonnik
10.2 g
Tłuszcz nasycony
27.6 g
Sód
2089.1 mg