Urządzenia i Akcesoria
Adzuki stew with spiced cauliflower rice
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 24 godz. 40 min
6 portions
Składniki
-
dried adzuki beans200 g
-
water plus extra to soak500 g
-
fresh flat-leaf parsley3 sprigs
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces3
-
sesame seeds½ tsp
-
dried chilli flakes½ tsp
-
ground sweet paprika½ tsp
-
ground coriander½ tsp
-
garlic clove1
-
lime peel no white pith1 piece
-
sea salt½ tsp
-
cauliflower cut into florets (approx. 4 cm)800 g
-
fresh ginger3 cm
-
kombu (see Tip)5 cm
-
butternut pumpkin peeled and cut into cubes (3 cm)500 g
-
carrots cut into pieces (2 cm)2
-
fresh sweet corn kernels cut off the cob150 g
-
tamari plus extra to taste1 tbsp
-
lime cut into wedges, to serve1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
396.4 mg
Białko
13.2 g
Kalorie
966.2 kJ /
230.9 kcal
Tłuszcz
1.6 g
Błonnik
11.6 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Węglowodany
46.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegetable Massaman curry
45 min
Gwinganna mushroom and vegetable crêpes
45 min
Hearty minestrone with herb gremolata
40 min
Gwinganna polenta with vegetables
1 godz. 10 min
Steamed whole fish with quinoa salad and salsa verde
1 godz.
Wonton soup (vegetarian)
45 min
Cauliflower dhal with soft steamed eggs (Diabetes)
35 min
Sicilian ricotta cheesecake with botrytis soaked figs
30 godz. 25 min
Yellow Curry with Mushroom (Dandelion restaurant)
1 godz.
Tandoori Cauliflower with red lentil dahl and raita
1 godz.
Charred leek gulai sayur
1 godz. 10 min
Layered Thai green vegetable curry and rice
45 min