Urządzenia i Akcesoria
Adzuki stew with spiced cauliflower rice
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 24 godz. 40 min
6 portions
Składniki
-
dried adzuki beans200 g
-
water plus extra to soak500 g
-
fresh flat-leaf parsley3 sprigs
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces3
-
sesame seeds½ tsp
-
dried chilli flakes½ tsp
-
ground sweet paprika½ tsp
-
ground coriander½ tsp
-
garlic clove1
-
lime peel no white pith1 piece
-
sea salt½ tsp
-
cauliflower cut into florets (approx. 4 cm)800 g
-
fresh ginger3 cm
-
kombu (see Tip)5 cm
-
butternut pumpkin peeled and cut into cubes (3 cm)500 g
-
carrots cut into pieces (2 cm)2
-
fresh sweet corn kernels cut off the cob150 g
-
tamari plus extra to taste1 tbsp
-
lime cut into wedges, to serve1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
396.4 mg
Białko
13.2 g
Kalorie
966.2 kJ /
230.9 kcal
Tłuszcz
1.6 g
Błonnik
11.6 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Węglowodany
46.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spicy coriander prawns with zucchini noodles
25 min
Gluten free date, apple and walnut tea bread
1 godz. 30 min
Spicy tuna dip
5 min
Salsa verde
5 min
Asparagus and saffron risotto
35 min
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
1 godz. 10 min
Coconut chia custard tarts (gut health)
1 godz. 30 min
Polenta zucchini slice
2 godz. 10 min
Leek quiche
1 godz. 20 min
Israeli couscous salad
1 godz.
Spinach dumplings with tomato ragout
1 godz.
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
50 min