Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Terrine
- 500 g skinless chicken thigh fillets, cut into pieces (3 cm)
- 230 g skinless chicken breast fillet, cut into pieces (3 cm)
- 150 g white sparkling wine
- 350 g liquid chicken stock
- 3 sprig fresh thyme
- 1500 g water
- 150 g fresh baby spinach leaves
- 1 garlic clove
- 100 g eschalots
- 2 sprigs fresh tarragon, leaves only (optional)
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 50 g unsalted butter, cut into pieces (2 cm), plus extra for greasing
- 50 g shelled unsalted pistachio nuts
- 70 g pine nuts
- 100 g pouring (whipping) cream
- salt, to taste
- ground pepper, to taste
- 10 slices prosciutto
Spiced pears
- 800 g pears, peeled, cored and cut into pieces (2 cm)
- 100 g raw sugar
- 200 g apple cider vinegar
- 1 star anise
- 1 dried bay leaf
- 1 cinnamon quill
- 2 whole cloves
- 5 black peppercorns
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 2039.4 kJ / 485.5 kcal
- Białko
- 28.5 g
- Węglowodany
- 27.3 g
- Tłuszcz
- 26.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.3 g
- Błonnik
- 6.7 g
- Sód
- 807.6 mg
Alternatywne przepisy
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40 Min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45min
Smoked trout pâté
3 godz. 15 min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1 Std.
Tomatoes with wasabi dressing
10min
Smoked mussels with Pernod sauce
35min
Raspberry soufflés
1h 35min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1h 10min
Mussel fritters with chilli mayonnaise
1h 15min
Brandy butter
10min
Scallops with pea purée
25p
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 Min