Fricassée de chanterelles, sauce ciboulette

Fricassée de chanterelles, sauce ciboulette

4.0 32 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • 350 g de chanterelles
  • 40 g d'échalotes
  • 40 g de beurre doux
  • 3 c. à soupe bombées de ciboulette fraîche ciselée
  • 1 pincée de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 1 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 2.5 g
Kalorie 418 kJ / 101 kcal
Tłuszcz 8.5 g
Błonnik 2.3 g
Węglowodany 2.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...