Poulet thaï, choux pak-choï à la vapeur

Poulet thaï, choux pak-choï à la vapeur

4.6 131 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions

Składniki

  • blancs de poulet
    4
  • d'huile d'olive
    2 c. à soupe
  • d'oignons rouges
    150 g
  • de gingembre frais
    30 g
  • d'ail
    2 gousses
  • de piment vert frais
    10 g
  • de coriandre fraîche équeutée
    15 g
  • d'huile d'olive
    15 g
  • de pâte de curry rouge
    80 g
  • de fécule de maïs (Maïzena)
    15 g
  • de lait de coco
    250 g
  • d'eau
    600 g
  • de fond de volaille
    25 g
  • de sel
    2 pincées
  • pak-choï (petite taille), lavés en feuilles
    4

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 509 kcal / 2123 kJ
Białko 40 g
Tłuszcz 26 g
Węglowodany 18 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...