Veau mi-cuit aux morilles et légumes anciens

Veau mi-cuit aux morilles et légumes anciens

4.2 13 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions

Składniki

  • d'échalote
    35 g
  • de beurre
    15 g
  • de morilles déshydratées réhydratées dans un bol d'eau et égouttées
    50 g
  • de crème fraîche épaisse et allégée
    150 g
  • d'eau
    500 g
  • cube de bouillon de volaille
    1
  • de panais en petits cubes
    200 g
  • de topinambours en cubes
    100 g
  • de carottes (2 grosses), en cubes
    250 g
  • de thym frais
    4 branches
  • sel
  • poivre moulu
  • de filet de veau en gros cubes
    500 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    150 g
  • de fécule de maïs
    1 c. à soupe rase

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 298 kcal / 1251 kJ
Białko 44 g
Tłuszcz 6 g
Węglowodany 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...