Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g d'échalote
- 6 branches de coriandre fraîche, équeutées
- 15 - 30 g de pulpe de fruit de la Passion fraîche (2 fruits env.)
- 10 g de jus de citron fraîchement pressé
- 15 g d'huile d'olive
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre 5 baies, à ajuster en fonction des goûts
- 600 g de saumon frais
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 842.2 kJ / 202.2 kcal
- Białko
- 20 g
- Węglowodany
- 1.7 g
- Tłuszcz
- 12.7 g
- Błonnik
- 0.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Risotto au citron et crevettes à l'ail
55min
Tartare de dorade à la mangue
10min
Tartare de veau à l'italienne, salade de fenouil
1 godz. 45 min
Tartare de daurade à la thaïe
1 Std. 15 Min
Tartare de bar
10min
Tartare de thon et gaspacho
20 min
Tartare de bar aux fruits de la Passion
20 min
Tartare de saumon frais
15min
Tartare de bœuf
10min
Saumon et avocat sauce teriyaki
1 Std. 15 Min
Tartare de saumon avocat-concombre
50min
Mousse de thon, tartare d'avocat et tomates séchées
10min