Carré d'agneau en croûte

Carré d'agneau en croûte

4.7 46 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 portions

Składniki

  • de poivre noir en grains
    1 c. à café
  • carré d'agneau de 8 côtes d’agneau manchonnées (demandez au boucher)
    1
  • d'huile d'olive
    2 c. à soupe
  • gousses d'ail entières avec la peau
    8
  • de thym frais
    2 c. à soupe
  • de romarin frais
    1 c. à soupe
  • de feuilles de sauge fraîche
    1 c. à soupe
  • gousses d'ail pelées et dégermées
    2
  • de pignons de pin
    50 g
  • biscottes en morceaux
    2
  • de beurre mou, coupé en dés
    25 g
  • du sel
  • de vin blanc type muscat sec du Languedoc
    150 g
  • feuilles de laurier frais coupées en quatre
    2

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 470 kcal / 1955 kJ
Białko 21 g
Tłuszcz 37 g
Węglowodany 11 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...