Petits tartares de bœuf

Petits tartares de bœuf

4.0 5 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
12 verres

Składniki

  • 500 g de viande de bœuf maigre, extra frais, type pièce à fondue
  • 1 bouquet de ciboulette fraîche coupé en tronçons
  • 3 échalotes pelées et fendues en deux
  • 3 c. à soupe de mayonnaise maison
  • 2 c. à soupe de câpres en saumure (petites et de type "nonpareilles")
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 12 œufs de caille
  • 12 cornichons au vinaigre (petits)
  • 24 petits oignons au vinaigre

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 13 g
Kalorie 614 kJ / 147 kcal
Tłuszcz 9 g
Węglowodany 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...