Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 12 champignons de Paris frais (3 cm de diamètre)
- 250 g d'eau
- 100 g de chorizo doux, émincé en fines rondelles
- 120 g de fromage frais
- 150 g de crème fraîche
- 1 pincée de curry en poudre
- 6 brins de ciboulette fraîche
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 757 kJ / 182 kcal
- Białko
- 6.5 g
- Węglowodany
- 2.5 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Błonnik
- 0.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Quenelles de chèvre sur purée de carottes
20 Min
Bavarois de roquefort au raisin rouge et aux noix
1h 35 min
Bouchées de saint-jacques, noisettes et topinambours
50min
Verrines estivales
12h
Mille-feuilles de poivrons et crème aux herbes
2 Std. 30 Min
Déclinaisons autour de la mer
30min
Rillettes de canard et bavarois à la courge
13 godz.
Bouchées chèvre-raisin
1 Std.
Bouchées de pannacotta de tomates sur biscuits au chorizo
4 Std. 45 Min
Bouchées de pannacotta d'artichaut sur biscuits aux noix
5u. 45min
Amuse bouche : cromesquis de carotte
1 Std.
Verrines au tartare de saumon, moutarde douce et agrumes
40min