Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g d'échalotes
- 25 g de beurre
- 900 g de lait demi-écrémé
- 6 tranches de pain rassis, coupées en dés
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1370 kJ / 325 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 47 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Potage au poireau
30min
Potage Saint-Germain
45min
Crème d'endive au colombo
30min
Soupe complète végétarienne
30min
Gratinée aux oignons
50 Min
Soupe de haricots blancs
20p
Consommé de bœuf
35 Min
Soupe de poulet à l'estragon
25 Min
Soupe de camembert au blanc de poireau et basilic
1h
Soupe paysanne express
45min
Crème de carotte
30min
Soupe à l'ail
40p