Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g d'échalotes
- 25 g de beurre
- 900 g de lait demi-écrémé
- 6 tranches de pain rassis, coupées en dés
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1370 kJ / 325 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 47 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gratinée aux oignons
50 min
Gratin de pain au reblochon
35 min
Potage Saint-Germain
45 min
Soupe de laitue
35 min
Crème d'endive au colombo
30 min
Crème de petits pois
40 min
Velouté de pomme de terre aux grains de maïs
40 min
Velouté de champignons
20 min
Soupe à l'ail
40 min
Crème de courgette au bleu
25 min
Soupe à l'oignon
1 godz. 10 min
Crème de carotte
30 min