Coquillages à la fondue de poireaux

Coquillages à la fondue de poireaux

3.3 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • blancs de poireau coupés en tronçons
    3
  • de beurre en morceaux
    40 g
  • d'eau
    180 g
  • amandes fraîches préalablement dégorgées
    8
  • de palourdes fraîches préalablement dégorgées
    600 g
  • de coques fraîches, préalablement dégorgées
    600 g
  • de ricotta
    100 g
  • de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • jaune d'œuf
    1
  • de persil plat frais
    1 bouquet

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 397 kcal / 1658 kJ
Białko 45 g
Tłuszcz 16.5 g
Węglowodany 16.3 g
Błonnik 1.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...