Pannacotta aux œufs de saumon

Pannacotta aux œufs de saumon

4.0 19 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz.
6 portions

Składniki

  • 3 feuilles de gélatine alimentaire (1.9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
  • 1 de citron jaune non traité zeste et jus
  • ½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 250 g de crème liquide 35% m.g.
  • 3 brins d'aneth frais et un peu pour la finition
  • 200 g de lait écrémé
  • 80 g d'œufs de saumon dont 1 c. à soupe pour la finition
  • 1 - 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 6 brins d'aneth frais

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portions

Białko 4.8 g
Kalorie 590 kJ / 142 kcal
Tłuszcz 12.5 g
Błonnik 0.3 g
Węglowodany 2.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...