
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1.9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 1 citron jaune non traité zeste et jus
- ½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
- 250 g de crème liquide 35% m.g.
- 3 brins d'aneth frais et un peu pour la finition
- 200 g de lait écrémé
- 80 g d'œufs de saumon dont 1 c. à soupe pour la finition
- 1 - 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 6 brins d'aneth frais
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 142 kcal / 590 kJ
- Białko
- 4.8 g
- Tłuszcz
- 12.5 g
- Węglowodany
- 2.6 g
- Błonnik
- 0.3 g