Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 克 新鮮百合 ,先以熱水汆燙,放入冷水泡發4小時
- 1 顆 水梨 (約300克),切塊
- 20 克 冰糖粉
- 650 克 水 (含料理和蒸煮用水)
- 3 顆 紅棗 , 浸泡2小時,切片
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1159 kJ / 277 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 70.48 g
- Tłuszcz
- 1.5 g
- Błonnik
- 8 g