百合燉雪梨
TM31 TM5 TM6

百合燉雪梨

5.0 (3 oceny)

Składniki

  • 30 克 新鮮百合 ,先以熱水汆燙,放入冷水泡發4小時
  • 1 顆 水梨 (約300克),切塊
  • 20 克 冰糖粉
  • 650 克 水 (含料理和蒸煮用水)
  • 3 顆 紅棗 , 浸泡2小時,切片

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1159 kJ / 277 kcal
Białko
2 g
Węglowodany
70.48 g
Tłuszcz
1.5 g
Błonnik
8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy