百合燉雪梨

百合燉雪梨

5.0 3 oceny
Przygotowanie 4 godz.
Czas całkowity 4 godz. 30 min
1 人份

Składniki

  • 新鮮百合 ,先以熱水汆燙,放入冷水泡發4小時
    30 克
  • 水梨 (約300克),切塊
    1 顆
  • 冰糖粉
    20 克
  • (含料理和蒸煮用水)
    650 克
  • 紅棗 , 浸泡2小時,切片
    3 顆

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 277 kcal / 1159 kJ
Białko 2 g
Tłuszcz 1.5 g
Węglowodany 70.48 g
Błonnik 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...