蝦仁毛豆豆腐

蝦仁毛豆豆腐

4.7 16 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
2 人份

Składniki

  • 草蝦 ,剝殼,去腸泥
    150 克
  • ¼ 茶匙
  • ¼ 茶匙
  • 玉米粉
    1 茶匙
  • 米酒
    2 茶匙
  • ,去皮
    10 克
  • 香油
    5 克
  • 新鮮毛豆仁
    80 克
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 豆腐 ,切塊(約1.5公分)
    100 克
  • ,切蔥花
    5 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 166.2 kcal / 695 kJ
Białko 17.4 g
Tłuszcz 5.8 g
Węglowodany 11.3 g
Błonnik 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...