
Urządzenia i Akcesoria
紅酒燉牛肉
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
2 人份
Składniki
-
油15 克
-
蘑菇 ,切塊100 克
-
牛肋條 ,切塊(約4-5公分)400 克
-
蒜頭 ,略拍扁5 克
-
洋蔥 ,切塊(約2公分)100 克
-
麵粉2 茶匙
-
紅蘿蔔 ,去皮,切塊(約3公分)150 克
-
紅酒150 克
-
水150 克
-
義大利綜合香料¼ 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
黑胡椒粗粒½ 茶匙
-
乾月桂葉1 片
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
664.9 kcal /
2779.4 kJ
Białko
40.7 g
Tłuszcz
40.2 g
Węglowodany
30.4 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
15.1 g
Sód
416.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

中式家常美味秘密
44 Przepisy
Tajwan
Tajwan