山藥芡實排骨湯
TM6 TM5

山藥芡實排骨湯

4.9 (19 ocen)

Składniki

  • 1000 克 水
  • 15 克 芡實
  • 300 克 排骨 ,切塊(約4公分),預先川燙去血水
  • 15 克 薑 ,切片
  • 250 克 新鮮山藥 ,切塊(約3公分)
  • 50 克 新鮮蓮子
  • ½ - 1 茶匙 鹽
  • 20 克 米酒

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
933.6 kJ / 223.4 kcal
Białko
17.5 g
Węglowodany
11 g
Tłuszcz
11.2 g
Tłuszcz nasycony
4.5 g
Błonnik
1.8 g
Sód
310 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy