
Urządzenia i Akcesoria
蒲瓜炒蝦米
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
蝦米15 克
-
蒲瓜1 顆
-
蒜頭10 克
-
芥花籽油20 克
-
鹽1 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
Wartości odżywcze na 4 人份
Kalorie
328.5 kcal /
1374.4 kJ
Białko
11.7 g
Tłuszcz
21.8 g
Węglowodany
23.2 g
Błonnik
6.9 g
Tłuszcz nasycony
96.8 g
Sód
2202.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

30分鐘快手菜
12 Przepisów
Tajwan
Tajwan