
Urządzenia i Akcesoria
白酒蛤蜊
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
6 人份
Składniki
-
新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨 置入冷水吐沙30分鐘750 克
-
特級初榨橄欖油70 克
-
洋蔥 切半100 克
-
蒜頭30 克
-
麵包粉1 大匙
-
白酒100 克
-
水100 克
-
萊姆汁50 克
-
鹽 可多備一些調味用1 茶匙
-
新鮮巴西利 只取葉子,切碎5 枝
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
151 kcal /
633 kJ
Białko
3 g
Tłuszcz
12 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

環遊世界異國料理
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan