
Urządzenia i Akcesoria
豆漿南瓜海鮮湯
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份
Składniki
-
水1000 克
-
綜合海鮮 (如:草蝦、蛤蜊或花枝)400 克
-
洋蔥 ,切塊(約3公分)120 克
-
蒜頭15 克
-
奶油 ,室溫軟化30 克
-
南瓜 ,去皮,去籽,切片(約0.5公分)250 克
-
紅蘿蔔 ,去皮,切片(約0.5公分)80 克
-
高湯500 克
-
鹽 ,依個人口味調整½ - 1 茶匙
-
義大利綜合香料⅛ 茶匙
-
黑胡椒粗粒½ 茶匙
-
豆漿200 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
275.8 kcal /
1153 kJ
Białko
18.1 g
Tłuszcz
8 g
Węglowodany
36.3 g
Błonnik
3.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

發現南瓜好味道
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan