豆漿南瓜海鮮湯

豆漿南瓜海鮮湯

4.8 6 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份

Składniki

  • 1000 克
  • 綜合海鮮 (如:草蝦、蛤蜊或花枝)
    400 克
  • 洋蔥 ,切塊(約3公分)
    120 克
  • 蒜頭
    15 克
  • 奶油 ,室溫軟化
    30 克
  • 南瓜 ,去皮,去籽,切片(約0.5公分)
    250 克
  • 紅蘿蔔 ,去皮,切片(約0.5公分)
    80 克
  • 高湯
    500 克
  • ,依個人口味調整
    ½ - 1 茶匙
  • 義大利綜合香料
    ⅛ 茶匙
  • 黑胡椒粗粒
    ½ 茶匙
  • 豆漿
    200 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 275.8 kcal / 1153 kJ
Białko 18.1 g
Tłuszcz 8 g
Węglowodany 36.3 g
Błonnik 3.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...