紅棗山楂雞湯

紅棗山楂雞湯

5.0 2 oceny
Przygotowanie 3 godz.
Czas całkowity 3 godz. 20 min
2 人份

Składniki

  • 山楂
    5 克
  • 紅棗 浸泡2-3小時
    6 顆
  • 700 克
  • 去骨雞腿排 先以熱水川燙
    150 克
  • 新鮮山藥 ,去皮,切塊(約3公分)
    100 克
  • 1 小撮
  • 蔥 (opcjonalnie) ,切絲,裝飾用
    少許

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 156 kcal / 653 kJ
Białko 14.985 g
Tłuszcz 6.44 g
Węglowodany 9.375 g
Błonnik 0.885 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...