
Urządzenia i Akcesoria
牛蒡炒牛肉絲
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份
Składniki
-
牛肉絲200 克
-
米酒15 克
-
醬油25 克
-
太白粉½ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
蒜頭10 克
-
薑 ,切片10 克
-
油15 克
-
牛蒡 ,去皮切絲150 克
-
水15 克
-
蠔油5 克
-
糖10 克
-
新鮮紅辣椒 ,去籽切絲(長約5公分)10 克
-
白芝麻½ 茶匙
Wartości odżywcze na 4 人份
Kalorie
640.4 kcal /
2677.2 kJ
Białko
46.5 g
Tłuszcz
25.5 g
Węglowodany
60.3 g
Błonnik
10 g
Tłuszcz nasycony
117.6 g
Sód
1687.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

2020 超市系列-牛肉
8 Przepisów
Tajwan
Tajwan