Pommes de terre farcies au lieu noir

Pommes de terre farcies au lieu noir

4.5 31 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions

Składniki

  • d'échalotes coupées en deux
    50 g
  • de persil plat frais
    3 brins
  • de crème fraîche épaisse légère
    70 g
  • de beurre
    40 g
  • de moutarde
    ½ c. à café
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • d'eau
    400 g
  • belles pommes de terre non épluchées, lavées et coupées en deux dans la longueur
    3
  • de filet de lieu noir sans peau coupé en 6 portions
    300 g
  • jus de citron pour la finition

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 271 kcal / 1142 kJ
Białko 15.2 g
Tłuszcz 8.2 g
Węglowodany 32.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...