![Gratin de pain au reblochon Gratin de pain au reblochon](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0149234B-EC58-45CF-BA1A-A5D291614068/Derivates/bc0f0c6a-6f39-40c6-a21c-06c5a2dcf679.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 œuf
- 4 pincées de sel
- 7 pincées de poivre moulu
- 1 pincée de noix de muscade fraîchement râpée
- 200 g de pain rassis, coupé en morceaux
- 240 g de reblochon
- Wartości odżywcze
- na 4 portions
- Kalorie
- 9984 kJ / 2399 kcal
- Białko
- 79 g
- Węglowodany
- 154 g
- Tłuszcz
- 159 g
- Błonnik
- 10 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Croque-cake
50 Min
Roulé au fromage et au jambon
40 分钟
Welsh rarebit
30 Min
Gratin de comté façon pudding
45 分钟
Gratin de gnocchi façon tartiflette
1 Std.
Gratin de pommes de terre, céleri et chorizo
1hod. 35min
Gratin de pâtes au fromage
50 Min
Croque flammekueche
55 Min
Pâtes à la stracciatella et aux lardons
1 Std. 5 Min
Œufs gratinés à la hongroise
1 Std. 30 Min
Quiche auvergnate
1小时 20 分钟
Gratin de pâtes
25 dk