Gratin de pain au reblochon

Gratin de pain au reblochon

3.8 35 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 1 œuf
  • 4 pincées de sel
  • 7 pincées de poivre moulu
  • 1 pincée de noix de muscade fraîchement râpée
  • 200 g de pain rassis coupé en morceaux
  • 240 g de reblochon

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 4 portions

Białko 79 g
Kalorie 9984 kJ / 2399 kcal
Tłuszcz 159 g
Błonnik 10 g
Węglowodany 154 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...