Urządzenia i Akcesoria
Gratin de pain au reblochon
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
200 g de crème liquide 30-40% m.g.
-
1 œuf
-
4 pincées de sel
-
7 pincées de poivre moulu
-
1 pincée de noix de muscade fraîchement râpée
-
200 g de pain rassis coupé en morceaux
-
240 g de reblochon
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 portions
Białko
79 g
Kalorie
9984 kJ /
2399 kcal
Tłuszcz
159 g
Błonnik
10 g
Węglowodany
154 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cuisine du placard
10 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Gratin de pomme de terre au camembert et champignons de Paris
1 godz. 15 min
Gâteau de pain rassis au comté et au jambon
1 godz. 10 min
Gratin de comté façon pudding
45 min
Risotto aux herbes et fromage de chèvre
30 min
Croque flammekueche
55 min
Coquillettes chorizo-comté
15 min
Roulé au fromage et au jambon
40 min
Croque-cake
50 min
Œufs gratinés à la hongroise
1 godz. 30 min
Gratin de crozets au jambon
1 godz.
Risotto crémeux au camembert
35 min
Camembert rôti au Varoma
30 min