Gratin de pain au reblochon

Gratin de pain au reblochon

3.8 34 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • de crème liquide 30-40% m.g.
    200 g
  • œuf
    1
  • de sel
    4 pincées
  • de poivre moulu
    7 pincées
  • de noix de muscade fraîchement râpée
    1 pincée
  • de pain rassis coupé en morceaux
    200 g
  • de reblochon
    240 g

Wartości odżywcze na 4 portions

Kalorie 2399 kcal / 9984 kJ
Białko 79 g
Tłuszcz 159 g
Węglowodany 154 g
Błonnik 10 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...