
Urządzenia i Akcesoria
Gratin de comté façon pudding
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
8 portions
Składniki
-
de pain de la veille, tranché et sans croûte400 g
-
de comté coupé en morceaux200 g
-
de lait400 g
-
de beurre doux et un peu pour le plat30 g
-
de champignons de Paris frais émincés en lamelles150 g
-
de lardons fumés150 g
-
de crème liquide 30-40% m.g.100 g
-
œufs3
-
de sel à ajuster en fonction des goûts1 - 2 pincées
-
de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts1 - 2 pincées
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
417 kcal /
1749 kJ
Białko
20.6 g
Tłuszcz
23.9 g
Węglowodany
30.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Les gratins
10 Przepisów
Francja
Francja