Gratin de comté façon pudding

Gratin de comté façon pudding

4.5 20 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
8 portions

Składniki

  • de pain de la veille, tranché et sans croûte
    400 g
  • de comté coupé en morceaux
    200 g
  • de lait
    400 g
  • de beurre doux et un peu pour le plat
    30 g
  • de champignons de Paris frais émincés en lamelles
    150 g
  • de lardons fumés
    150 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    100 g
  • œufs
    3
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 - 2 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 - 2 pincées

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 417 kcal / 1749 kJ
Białko 20.6 g
Tłuszcz 23.9 g
Węglowodany 30.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...