Clafoutis poulet-champignon

Clafoutis poulet-champignon

3.5 110 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions

Składniki

  • 1 gousse d'ail
  • 60 g d'oignon coupé en deux
  • 20 g d'huile d'olive
  • 400 g de champignons de Paris frais et émincés
  • 300 g de fromage blanc nature
  • 60 g de farine de blé
  • 3 œufs
  • 3 pincées de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 350 g d'escalopes de poulet détaillées en dés

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 6 portions

Białko 142 g
Kalorie 5421 kJ / 1297 kcal
Tłuszcz 53 g
Błonnik 12 g
Węglowodany 63 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...