Galette saucisse fromage

Galette saucisse fromage

3.7 24 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
6 portions

Składniki

  • 330 g de farine de sarrasin
  • 1 c. à café de sel marin type de Guérande
  • 1450 g d'eau
  • 1 œuf
  • 400 g de champignons de Paris frais émincés
  • 3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 6 - 8 saucisses piquées à la fourchette
  • 50 g de beurre demi-sel
  • 100 g de fromage râpé

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 19.5 g
Kalorie 1935 kJ / 462 kcal
Tłuszcz 26.2 g
Błonnik 5.2 g
Węglowodany 36.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...