Nouilles sauce verte et rose

Nouilles sauce verte et rose

3.3 51 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 portions

Składniki

  • 1650 g d'eau
  • ½ c. à soupe rase de gros sel
  • 200 g de pâtes sèches type nouilles
  • 2 blancs de poireau coupés en tronçons
  • 10 g d'huile végétale
  • 200 g de mozzarella coupée en morceaux
  • 150 g de champignons de Paris frais nettoyés et émincés en lamelles
  • 3 tranches de jambon blanc coupées en morceaux
  • ½ cube de bouillon de légumes
  • 120 g de crème fraîche
  • 1 branche de basilic frais (opcjonalnie)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 27 g
Kalorie 2012 kJ / 479 kcal
Tłuszcz 13 g
Węglowodany 39 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...