Nouilles sauce verte et rose

Nouilles sauce verte et rose

3.3 50 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 portions

Składniki

  • d'eau
    1650 g
  • de gros sel
    ½ c. à soupe rase
  • de pâtes sèches type nouilles
    200 g
  • blancs de poireau coupés en tronçons
    2
  • d'huile végétale
    10 g
  • de mozzarella coupée en morceaux
    200 g
  • de champignons de Paris frais nettoyés et émincés en lamelles
    150 g
  • de jambon blanc coupées en morceaux
    3 tranches
  • cube de bouillon de légumes
    ½
  • de crème fraîche
    120 g
  • de basilic frais (opcjonalnie)
    1 branche

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 479 kcal / 2012 kJ
Białko 27 g
Tłuszcz 13 g
Węglowodany 39 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...