Rougail saucisse

4.4 827 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • 800 g d'eau
  • 6 grosses saucisses
  • 300 g d'oignons coupés en deux
  • ½ piment épépiné
  • 15 g d'huile d'olive
  • 500 g de tomates coupées en brunoise
  • 1 c. à café de concentré de tomate
  • 1 c. à café de gros sel à ajuster en fonction des goûts
  • 2 c. à café de paprika fort en poudre à ajuster en fonction des goûts

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 199.3 kcal / 834 kJ
Białko 8 g
Tłuszcz 13.5 g
Węglowodany 13.4 g
Błonnik 3.3 g
Tłuszcz nasycony 3.4 g
Sód 769.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...