Minestra di riso integrale con verdure e Parmigiano

Minestra di riso integrale con verdure e Parmigiano

2.9 14 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 porzioni

Składniki

  • 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate le foglioline lavate ed asciugate
  • 150 g cipolla a pezzi
  • 150 g di porro a rondelle
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 20 g di concentrato di pomodoro
  • 1000 g di acqua
  • 1 pizzico di sale
  • 300 g di riso integrale (cottura 40-50 minuti)
  • 500 g di sedano rapa a cubetti (1 cm)
  • 200 g di Parmigiano Reggiano stagionato 24 mesi a cubetti (1 cm)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 17.1 g
Kalorie 1573 kJ / 376 kcal
Tłuszcz 14.7 g
Błonnik 1.6 g
Węglowodany 48.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...