Insalata di riso integrale (vegan)

Insalata di riso integrale (vegan)

4.1 7 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 porzioni

Składniki

  • 1300 g di acqua
  • 200 g di aceto di vino bianco
  • 1 cucchiaino di sale + q.b.
  • 320 g di riso integrale (cottura 35-40 minuti)
  • 150 g di cipolla rossa a fette
  • 150 g di carote pelate e a rondelle
  • 200 g di zucchine a cubetti (1 cm circa)
  • 150 g di mais dolce in scatola sgocciolato
  • 150 g di barbabietola rossa cotta a pezzi (1 cm circa)
  • olio extravergine di oliva q.b.

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 6.1 g
Kalorie 1330 kJ / 318 kcal
Tłuszcz 11.4 g
Błonnik 5.2 g
Węglowodany 50.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...