Buey de mar relleno a la provenzal
TM31 TM5 TM6

Buey de mar relleno a la provenzal

4.8 (23 oceny)

Składniki

Buey de mar relleno

  • 500 g de agua
  • 1 buey de mar vivo (500-700 g)
  • 50 g de lomo de rape (sin piel ni hueso)
  • 2 gambones crudos enteros
  • 50 g de puerro en rodajas
  • 30 g de mantequilla
  • 30 g de harina

Provenzal

  • 1 ramita de perejil fresco
  • 10 g de pan
  • ½ diente de ajo

Wartości odżywcze
na 1 ración
Kalorie
1203 kJ / 287 kcal
Białko
25.9 g
Węglowodany
14.65 g
Tłuszcz
13.96 g
Błonnik
1.44 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy