Buey de mar relleno a la provenzal

Buey de mar relleno a la provenzal

4.8 24 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
2 raciones

Składniki

Buey de mar relleno
  • 500 g de agua
  • 1 buey de mar vivo (500-700 g)
  • 50 g de lomo de rape (sin piel ni hueso)
  • 2 gambones crudos enteros
  • 50 g de puerro en rodajas
  • 30 g de mantequilla
  • 30 g de harina
Provenzal
  • 1 ramita perejil fresco
  • 10 g de pan
  • ½ diente de ajo

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 25.9 g
Kalorie 1203 kJ / 287 kcal
Tłuszcz 13.96 g
Błonnik 1.44 g
Węglowodany 14.65 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...