Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 lata de filetes de anchoa en aceite (aprox. 50 g)
- 1 tomate (aprox. 200 g)
- 1 chile jalapeño en conserva
- 1 cebolleta tierna pequeña
- 1 ramita de cilantro fresco
- 1 cucharadita de zumo de lima
- 1 aguacate
- ¼ de cucharadita de sal
- 8 rebanadas de pan de chapata tostadas
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 660 kJ / 158 kcal
- Białko
- 6.58 g
- Węglowodany
- 25.63 g
- Tłuszcz
- 3.23 g
- Błonnik
- 2.44 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ensalada de patata con pulpo y vinagreta de encurtidos
45 min
Tosta de palitos de cangrejo y queso gratinada
15 Min
Cóctel de mariscos tropical
15 Min
Minitostas de falso tartar de tomate
20 min
Chips con puerro y gambas
25 min
Tosta de jamón y gulas
20 min
Brochetas de rape con vinagreta de pimientos y almendras
25 min
Cóctel de marisco y aguacate con salsa cóctel
10min
Ensalada de langostinos con salsa de almendras y perejil
10min
Patatitas con mayonesa de caviar y salmón ahumado
45 min
Cogollos con salmón y vinagreta de almendras
20 min
Langostinos al romesco
15 Min