![Centollos con cabrales y sidra Centollos con cabrales y sidra](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5dfeb4f7268b3669415d9f658aa2c84c/Derivates/a9b28ca26a525afa4819d74ad55b8bfb7d56d9a7.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de agua
- 2 huevos
- 2 centollos vivos (aprox. 500 g c/u)
- 50 g de queso cabrales
- 50 g de sidra natural asturiana
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 2369 kJ / 567 kcal
- Białko
- 72.39 g
- Węglowodany
- 0.29 g
- Tłuszcz
- 30.68 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Mejillones zamoranos en salsa picante
30min
Rollo de bonito
1h 10min
Vieiras "Rias baixas"
1h 10min
Crema de andaricas
50min
Mejillones al vapor con salsa picante
45 分钟
Pastel de cabracho
2h 50min
Mariscada
3hod. 30min
Buey de mar relleno a la provenzal
2小时
Calamares en su tinta
1h 5min
Chipirones rellenos
1h 10min
Tortos de maíz al horno con picadillo y huevos de codorniz
1h 15min
Cangrejos de río en salsa
30min