Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de agua
- 2 huevos
- 2 centollos vivos (aprox. 500 g c/u)
- 50 g de queso cabrales
- 50 g de sidra natural asturiana
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 2369 kJ / 567 kcal
- Białko
- 72.39 g
- Węglowodany
- 0.29 g
- Tłuszcz
- 30.68 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Buey de mar relleno a la provenzal
2h
Bígaros al vapor de algas
30 min
Calamares en su tinta
1h 5 min
Almejas a la marinera
30 min
Vinagreta de pimientos
5min
Vinagreta de pimientos
5min
Mariscada
3u. 30min
Rape alangostado en salpicón con vinagreta de cítricos
1h
Mejillones al vapor con salsa picante
45 min
Rodaballo asado al orio con risotto de espárragos
55 min
Vieiras "Rias baixas"
1h 10 min
Mejillones zamoranos en salsa picante
30 min