Codillo asado con cerveza negra, chucrut y patatas

Codillo asado con cerveza negra, chucrut y patatas

4.0 24 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz.
6 raciones

Składniki

  • 2 codillos en salmuera semicocidos (1000 g c/u)
  • 2 dientes de ajo
  • 200 g de cebolla en cuartos
  • 1 - 2 bayas de enebro
  • 2 - 4 granos de pimienta negra
  • 660 g de cerveza negra (2 botellines de ⅓)
  • 1200 g de agua
  • 500 - 600 g de patatas de guarnición
  • 700 - 800 g de chucrut en conserva (escurrido)
  • 30 g de mantequilla

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 436 kcal / 1820 kJ
Białko 22 g
Tłuszcz 28.5 g
Węglowodany 21.8 g
Błonnik 6.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...