Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 g de salmón ahumado en lonchas finas
- 5 hojas de gelatina
- 50 g de aceitunas negras sin hueso
- 200 g de jamón cocido en dados
- 250 g de leche
- 20 g de mantequilla
- 30 g de maicena
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 150 g de nata (35% de grasa)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 959 kJ / 229 kcal
- Białko
- 16.8 g
- Węglowodany
- 5.3 g
- Tłuszcz
- 15.7 g
- Błonnik
- 0.35 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Dip de aguacate y gambas
5 Min
Milhojas de salmón ahumado
3h 15min
Terrina trufada de atún y salmón
12 Std. 10 Min
Aperitivo de queso con arándanos y jamón
15 Min
Patatitas con mayonesa de caviar y salmón ahumado
45min
Paté de sardinas de lata
5 Min
Paté de quesos
15 Min
Paté de anchoas y jamón
5 Min
Empanada de langostinos, queso crema y cebolla confitada
1 godz. 40 min
Cremoso de ibérico
5 Min
Paté marinero
5 Min
Paté de atún
5 Min