Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 490 g de pâte feuilletée maison
- 1 jaune d'œuf
- 50 g d'échalotes
- 10 g de beurre doux
- 200 g de girolles fraîches
- 200 g de champignons de Paris frais
- 100 g de trompettes-de-la-mort fraîches
- 4 brins de persil frais, équeutés et ciselés
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de crème liquide entière
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3495 kJ / 840 kcal
- Białko
- 11.8 g
- Węglowodany
- 56.3 g
- Tłuszcz
- 61.8 g
- Błonnik
- 5.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Minigratins à la grecque
20 Min
Croustillant méditérranéen
1 Std. 15 Min
Mini-tourtes agneau aubergine
1 Std. 30 Min
Blanquette de panisse
1 Std. 30 Min
Gratin dauphinois comme un tiramisu - Christophe Aribert
50 Min
Champignons farcis
55min
AVRIL Volaille fermière à l'ail des ours, boulgour végétal - Nicolas Masse
1 Std. 10 Min
Roulés d'aubergine
35 Min
Chou farci aux champignons et sauce aux cèpes
1 Std. 30 Min
Galettes de pomme de terre, sauce à la ciboulette
1 Std. 15 Min
Bouchées à la reine au tofu fumé
1 Std.
Vol-au-vent aux moules et chou frisé
1 Std. 20 Min