Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 460 g cod fillets
- 100 g pistachio nuts, unsalted, peeled
- 10 g fresh parsley leaves
- 1 garlic clove
- 30 g olive oil
- 500 g water
- ½ lemon, finely grated zest only
- ½ orange, finely grated zest only
- ½ tsp fine sea salt
- 100 g couscous
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3393 kJ / 811 kcal
- Białko
- 60 g
- Węglowodany
- 43 g
- Tłuszcz
- 44 g
Alternatywne przepisy
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35 Min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50 Min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 Std.
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 Min
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli
50 Min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 Min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 Min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1 Std.
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 Min
Cod with citrus butter
50 Min
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45 Min