Urządzenia i Akcesoria
Pasta Salad with Cod and Tartare Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 portions
Składniki
Salad
-
water1500 g
-
fine sea salt2 ½ tsp
-
olive oil3 tsp
-
carrots cut in pieces (1 cm)300 g
-
courgettes cut in pieces (1 cm)200 g
-
frozen peas defrosted100 g
-
cod fillets skinless, boneless400 g
-
lemon juice20 g
-
ground black pepper½ tsp
-
dried pasta multi-coloured fusilli350 g
Tartare Sauce
-
pickles60 g
-
pickled capers drained1 Tbsp
-
sunflower oil100 g
-
large egg1
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
Dijon mustard⅛ tsp
-
lemon juice1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
34.1 g
Kalorie
3303 kJ /
790 kcal
Tłuszcz
39.8 g
Węglowodany
73.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Braised Cod with Thyme and Lemon
40 min
Tuna-stuffed Tomatoes
35 min
Salmon and Asparagus Rice Salad
40 min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 min
Salmon and Potato Bake with Dill
1 godz. 15 min
Fish and Herb Parcel
35 min
Pasta with Prawn and Pepper Sauce (TM6 & TM5)
30 min
Wild Rice and Tuna Salad
50 min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30 min
Brodet (Fish stew)
1 godz. 15 min
Green Bean Bundles, Potatoes and Thyme Butter
50 min
Salmon Farfalle with Pesto
45 min