Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Salad
- 1500 g water
- 2 ½ tsp fine sea salt
- 3 tsp olive oil
- 300 g carrots, cut in pieces (1 cm)
- 200 g courgettes, cut in pieces (1 cm)
- 100 g frozen peas, defrosted
- 400 g cod fillets, skinless, boneless
- 20 g lemon juice
- ½ tsp ground black pepper
- 350 g dried pasta, multi-coloured fusilli
Tartare Sauce
- 60 g pickles
- 1 Tbsp pickled capers, drained
- 100 g sunflower oil
- 1 large egg
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- ⅛ tsp Dijon mustard
- 1 tsp lemon juice
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3303 kJ / 790 kcal
- Białko
- 34.1 g
- Węglowodany
- 73.8 g
- Tłuszcz
- 39.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ham and Leek Pasta Sauce
30min
Olive and Mozzarella Farfalle
30min
Pasta with Prawn and Pepper Sauce
30min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1h
Rice with Duck
1hod. 5min
Meatballs with Rice, Peppers and Curry Sauce
45min
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45min
Fish and Herb Parcel
35 min
Salmon Farfalle with Pesto
45min
Jack-O-Lantern Stuffed Peppers
1h 30 min
Veracruz Fish
30min
Cheese Omelette with Spinach and Tomatoes
30min