Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Salad
- 1500 g water
- 2 ½ tsp fine sea salt
- 3 tsp olive oil
- 300 g carrots, cut in pieces (1 cm)
- 200 g courgettes, cut in pieces (1 cm)
- 100 g frozen peas, defrosted
- 400 g cod fillets, skinless, boneless
- 20 g lemon juice
- ½ tsp ground black pepper
- 350 g dried pasta, multi-coloured fusilli
Tartare Sauce
- 60 g pickles
- 1 Tbsp pickled capers, drained
- 100 g sunflower oil
- 1 large egg
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- ⅛ tsp Dijon mustard
- 1 tsp lemon juice
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3303 kJ / 790 kcal
- Białko
- 34.1 g
- Węglowodany
- 73.8 g
- Tłuszcz
- 39.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Shrimp and Green Pea Pasta
40min
Sardine and Pea Pilaf
40min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Salmon and Potato Bake with Dill
1h 15min
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
1h 20min
Feijoada (Bean and Meat Stew)
1 Std. 10 Min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30min
Creamed Cod
45min
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45min
Salt Cod Fritters
45min
Marathon Fettucine with Charred Tomatoes and Prawns
50min
Chicken Salad
1h 20min