Urządzenia i Akcesoria
Pasta Salad with Cod and Tartare Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 portions
Składniki
Salad
-
water1500 g
-
fine sea salt2 ½ tsp
-
olive oil3 tsp
-
carrots cut in pieces (1 cm)300 g
-
courgettes cut in pieces (1 cm)200 g
-
frozen peas defrosted100 g
-
cod fillets skinless, boneless400 g
-
lemon juice20 g
-
ground black pepper½ tsp
-
dried pasta multi-coloured fusilli350 g
Tartare Sauce
-
pickles60 g
-
pickled capers drained1 Tbsp
-
sunflower oil100 g
-
large egg1
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
Dijon mustard⅛ tsp
-
lemon juice1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
34.1 g
Kalorie
3303 kJ /
790 kcal
Tłuszcz
39.8 g
Węglowodany
73.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Seafood Stew with Coconut Milk
35min
Pea Soup with Squid and Tomatoes
50min
Polenta with Rich Meat Ragu
1h 10min
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1h
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50min
Couscous with Chicken and Lamb
1h 10min
Goat's Cheese Eggs with Watercress and Beetroot
30min
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12h 45min
Tomato basil chicken stew
35min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26h 15min
Cod with Pistachio and Couscous
30min
Pork with Spinach Lentils
20min