Urządzenia i Akcesoria
Serrano Ham and Asparagus Soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
Serrano ham cut in pieces50 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil40 g
-
green asparagus woody ends removed, sliced (5 mm), tips reserved1 bunch
-
salt1 ½ tsp
-
paprika1 pinch
-
water1200 g
-
vegetable stock cubes (for 0.5 l each)2
-
vermicelli broken in pieces (2 cm)50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
192.3 mg
Białko
4.1 g
Kalorie
461 kJ /
110 kcal
Tłuszcz
7.6 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
6.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50 min
Eggplant and Lentil Salad
40 min
Cucumber soup with prawn skewers
35 min
Potato and Dried Mushroom Soup
35 min
Pea Gazpacho
4 godz. 15 min
Broccoli and stilton soup
30 min
Tomato basil chicken stew
35 min
Ukrainian dressed herrings
1 godz.
Spaghetti with Mussels and Tiramisu Dip
30 min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1 godz. 20 min
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30 min
Monkfish and prawn soup
1 godz.