Urządzenia i Akcesoria
Serrano Ham and Asparagus Soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
Serrano ham cut in pieces50 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil40 g
-
green asparagus woody ends removed, sliced (5 mm), tips reserved1 bunch
-
salt1 ½ tsp
-
paprika1 pinch
-
water1200 g
-
vegetable stock cubes (for 0.5 l each)2
-
vermicelli broken in pieces (2 cm)50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
192.3 mg
Białko
4.1 g
Kalorie
461 kJ /
110 kcal
Tłuszcz
7.6 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
6.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30 min
Roast Pork with Chutney, Vegetables, Mashed Sweet Potatoes and Sweet Wine Sauce
2 godz.
Celeriac Remoulade (TM5)
10 min
Asparagus Risotto
45 min
Porcini Mushroom Risotto
35 min
Grisons Barley Soup
55 min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 min
Creamy Courgette Soup
25 min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 min
Borscht
50 min
Spinach and Parmesan Soup
45 min
Mushroom Risotto
30 min