Chinese Noodles with Vegetables
TM6 TM5 TM31

Chinese Noodles with Vegetables

4.3 (20 ocen)

Składniki

  • 40 g carrot, cut in pieces
  • 20 g dried shiitake mushrooms, rehydrated in hot water
  • 20 g dried wood ear mushrooms, rehydrated in hot water
  • 40 g fresh king oyster mushrooms
  • 40 g fresh enokitake mushrooms
  • 90 g tomatoes, quartered
  • 20 g olive oil
  • 10 g soy sauce
  • 1000 g water
  • 2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
    lub 2 tsp vegetable stock paste, homemade
  • 200 g thick wheat noodles
  • 100 g firm tofu, coarsely chopped
  • 50 g mangetout
  • 30 g celery stalk, cut in pieces (2-3 cm)
  • 1 tsp fine sea salt, or to taste
  • ¼ tsp ground black pepper, or to taste
  • 1 Tbsp vinegar

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2792 kJ / 667 kcal
Białko
31 g
Węglowodany
104 g
Tłuszcz
14 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy