Urządzenia i Akcesoria
Chinese Noodles with Vegetables
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
2 portions
Składniki
-
carrot cut in pieces40 g
-
dried shiitake mushrooms rehydrated in hot water20 g
-
dried wood ear mushrooms rehydrated in hot water20 g
-
fresh king oyster mushrooms40 g
-
fresh enokitake mushrooms40 g
-
tomatoes quartered90 g
-
olive oil20 g
-
soy sauce10 g
-
water1000 g
-
2 tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cubes (for 0.5 l each) crumbled2
-
thick wheat noodles200 g
-
firm tofu coarsely chopped100 g
-
mangetout50 g
-
celery stalk cut in pieces (2-3 cm)30 g
-
fine sea salt or to taste1 tsp
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
-
vinegar1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
31 g
Kalorie
2792 kJ /
667 kcal
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
104 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vietnamese-style Vegetable Stew with Rice
40 min
Vegan Pepperoni
5 godz. 10 min
Tofu stew
30 min
Stuffed Seitan Roll with Champagne Rice
1 godz. 45 min
Seitan Pie
2 godz. 10 min
Hearty Soya Bean Soup
50 min
Tofu stew
30 min
Pizza with Tomato, Red Pepper Sauce, Spinach and Eggs
1 godz. 45 min
Fusilli with Pesto, Green Beans and Potato - Pasta alla genovese
45 min
Chinese-style Stir-Fried Vegetables
30 min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min