Urządzenia i Akcesoria
Chinese Noodles with Vegetables
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
2 portions
Składniki
-
carrot cut in pieces40 g
-
dried shiitake mushrooms rehydrated in hot water20 g
-
dried wood ear mushrooms rehydrated in hot water20 g
-
fresh king oyster mushrooms40 g
-
fresh enokitake mushrooms40 g
-
tomatoes quartered90 g
-
olive oil20 g
-
soy sauce10 g
-
water1000 g
-
2 tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cubes (for 0.5 l each) crumbled2
-
thick wheat noodles200 g
-
firm tofu coarsely chopped100 g
-
mangetout50 g
-
celery stalk cut in pieces (2-3 cm)30 g
-
fine sea salt or to taste1 tsp
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
-
vinegar1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
31 g
Kalorie
2792 kJ /
667 kcal
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
104 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cape Malay Vegetable Curry
35 Min
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
1 Std. 15 Min
Stir-Fried Tofu in Hot Sauce
30 Min
Leftover Curry
1 Std. 10 Min
Tofu stew
30 Min
Macaroni Bake
55 Min
Potato Curry
12 Std. 50 Min
Vegetable Stroganoff
30 Min
Tempeh Bolognaise
30 Min
Pearl Barley Risotto with Asparagus
1 Std. 5 Min
Pasta Salad with Vegetables and Trout
45 Min
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1 Std. 15 Min